Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en muhteşem avantajı esrar sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Bu baplar kök olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz kesme alanı 150 metrekare’den ziyade ve çabucak bir küme yamaçı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir tomar olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zorunlu kılınmıştır.

Bu makalede, yangın merdiveni kapılarının ne olması gerektiği, hizmetlevleri ve güvenlik standartları hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara şık biçimde yangın merdivenlerinin yapım Yangın Kapısı Fiyatları edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını katkısızlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma hizmetlevi hasılat.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kabilinden çatı emniyetliği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına alınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Report this wiki page